Alborgen nu på lördag

Vi kommer köra en liten undersökning på Alborgen nu på lördag. Vi vill testa våra webbkameror på lite olika platser för att se om vi kan dokumentera någon gestalt eller rörelse. Vi kommer först och främst fokusera på korridorerna men även källaren. Vi tänkte skapa lite positiv provokation nere i källaren genom att säga att vi ska riva ena väggen. Om ni sett våra undersökningar från Alborgen så finns det ett rykte om att något eventuellt är gömt där.

Vi kommer naturligtvis testa vår SB11 på plats för att dokumentera eventuella elektroniska röstfenomen(ERF). Jag skulle även vilja testa EDI+-mätaren och experimentera lite med EMF, speciellt då i källaren. Vet ej om det blir någon live imorgon 12.00 men man ska aldrig säga aldrig. Däremot så kan vi eventuellt köra live 20.00 på lördag om allt vill sig väl. Jag lovar inget men det är inte helt omöjligt.

Jag kan också meddela att jag är mer eller mindre klar med redigeringen av jordkällaren & ladan som finns intill Alborgen. Bara jordkällaren gav 30 evps/erf under drygt 30 minuters undersökning. Snacka om att det finns aktivitet i området. Jag tror vi har fångat en riktigt bra evp/erf i ladan där videokamerans mikrofon fångar upp en röst. Det låter inte som någon av oss som pratar och rösten ställer en fråga då vi ska gå vidare på bottenvåningen. Få se om jag kan ge er ett smakprov framöver.

 

Skulle du vilja gå själv här på natten?

6 kommentarer

 1. Vi får se om era provokationer ger resultat!
  Saga håller klorna på att EVP s och eller gestalter skall ske

 2. Bra Joel och Tobias, alla släktingar, vänner, bekanta håller på er

  Ni måste ju ha gjort någonting bra, eftersom ni har över 4000 pren

  Vad än andra intrigerare skriver, säger. KOM IHÅG DET

 3. JA,JAG HAR EVP ERFARENHET ,OCH EXP,SEDAN 1970 TALET
  MED JURGENSEN, LISS W.MED FLERA ,JAG HAR PÅ VINDEN
  MYCKET MATR. RULLBAND ,SPELARE, DET LIGGER OCH VÄNTAR
  JAG ÄR I DAG FYLLT 88 ÅR, SISTA ÅREN MED LISS W, HAR JAG OCKSÅ
  MÅNGA BÖKER OSÅLDA AV LISS (jurgensen & liss är döda)
  JAG FILMAR FÖRNÄRVARANDE.
  JAG HAR SPÄNNADE dvd FIMER som inte har visats,´”Från de döda”

  JAG ÄR SÄKER PÅ ATT VI KAN KOMUNISERA MED ”de döda hör oss”
  jag är tekniker för högskola,( har mer än 20 års erfarenhet inom EVP)
  på återhörande : ebbe

  1. Hej Ebbe och välkommen till Paranova! Ta gärna kontakt med mig via kontaktformuläret eller via mejlet jag skickade till dig.

Kommentarer är stängda.