Hur Vi Undersöker

  • Vi brukar först prata med ägaren/kontaktpersonen via telefon där vi får information om vilka typer av paranormala fenomen som påstås finnas.

 

  • Vi bestämmer sedan en tid där en eller flera av oss kommer ut och intervjuar ägaren/kontaktpersonen om dom paranormala fenomenen. Vi frågar t.ex om ställets historia och om det skett mord eller andra hemskheter. Vi vill gärna veta vad NI önskar få ut vid en undersökning. Vill ni ha bekräftelse på att det spökar? Vill ni ha en utförd energirensning av platsen eller är ni bara allmänt nyfikna?

 

  • Efter intervjun så vill vi ha förslag på datum då denna undersökning kan genomföras. Vi återkommer sedan till ägaren/kontaktpersonen med ett datum som passar oss alla. Vi brukar undersöka nattetid fredag-lördag alternativ lördag-söndag. Vi behöver även veta vad vi får göra samt vad vi inte får göra. Var kan vi hämta samt lämna nycklar efter avslutad undersökning.

 

  • Vi kontaktar ägaren/kontaktpersonen några dagar innan undersökningen ska genomföras för att se att inga förändringar har uppkommit. Vid undersökningen så använder vi oss av all typ av utrustning som t.ex diktafon, EMF-mätare, videokameror, trigger objects m.m. Vill du veta mer kolla i menyn ”Utrustning”. Vi förnyar oss ständigt.