Vad händer?

Det har varit lite tyst på sista tiden pga olika orsaker. En av orsakerna är att det inte funnits så mycket att informera om. Nu tänkte jag iallafall ge er lite nyheter om vad som är på gång. Först och främst så kommer vi släppa en ny teaser imorgon från vår undersökning av Ulleråkers Begravningsplats.  En utmärkt plats att fånga ERF på.

Jag kan också berätta att jag håller på och redigerar julspecialen redan nu även om den är långtifrån klar. Julspecialen kommer innehålla videos från Alborgen, Svabensverks herrgård men även Skärbergs lanthandel. Det kan möjligtvis tillkomma några fler platser som vi plockar material ifrån. Jag har också införskaffat mig en Raudive Geranium Diode Receiver EVP Microphone som jag är sugen på att testa. 

Det kommer bli lite lugnare med nyheter på hemsidan under sommaren men några inlägg kommer det att bli. FAQen med frågor och svar fylls säkerligen på allteftersom. Jag tänkte köra en live imorgon 12.00 och berätta lite mer angående vad som händer och utveckla det hela. 

Ses vid då?