Vi kommer köra en liten undersökning på Alborgen nu på lördag. Vi vill testa våra webbkameror på lite olika platser för att se om vi kan dokumentera någon gestalt eller rörelse. Vi kommer först och främst fokusera på korridorerna men även källaren. Vi tänkte skapa lite positiv provokation nere i källaren genom att säga att vi ska riva ena väggen. Om ni sett våra undersökningar från Alborgen så finns det ett rykte om att något eventuellt är gömt där.

Vi kommer naturligtvis testa vår SB11 på plats för att dokumentera eventuella elektroniska röstfenomen(ERF). Jag skulle även vilja testa EDI+-mätaren och experimentera lite med EMF, speciellt då i källaren. Vet ej om det blir någon live imorgon 12.00 men man ska aldrig säga aldrig. Däremot så kan vi eventuellt köra live 20.00 på lördag om allt vill sig väl. Jag lovar inget men det är inte helt omöjligt.

Jag kan också meddela att jag är mer eller mindre klar med redigeringen av jordkällaren & ladan som finns intill Alborgen. Bara jordkällaren gav 30 evps/erf under drygt 30 minuters undersökning. Snacka om att det finns aktivitet i området. Jag tror vi har fångat en riktigt bra evp/erf i ladan där videokamerans mikrofon fångar upp en röst. Det låter inte som någon av oss som pratar och rösten ställer en fråga då vi ska gå vidare på bottenvåningen. Få se om jag kan ge er ett smakprov framöver.

 

Skulle du vilja gå själv här på natten?

Please follow and like us: