Svabensverks herrgård del 2

I avvaktan på att gå upp på vinden kl 22 satte vi ner oss ner i prästgården. Veronica och jag småpratade lite då vi plötsligt hörde en duns på övervåningen där vi befann oss. Vi vet inte var dunsen kom ifrån men vi båda hörde den klart och tydligt. Jag gick iväg för att se om det gick att lokalisera var ljudet eventuellt hade kommit ifrån. Jag såg inget speciellt i stora tv-rummet utan gick då till vårt rum nummer 4 för att se om jag kunde upptäcka något. Till min förvåning låg Veronicas ryggsäck snyggt och prydligt på golvet. Denna ryggsäck hade hon placerat på stolen vid sidan om min. Båda ryggsäckarna stod stadigt på stolarna.

När jag kom in i rummet låg denna ryggsäck snyggt och prydligt på golvet ungefär som någon hade lagt den ner lite försiktigt. Ryggsäcken var dessutom öppen, men ingenting hade ramlat ur. Jag försökte förstå hur ryggsäcken hade kunnat ramla ner från en stol och lagt sig snyggt och prydligt på golvet. Jag förklarar detta i en video lite längre ner för den som är intresserad. Vad är det med rum nummer 4? Kan det ha med den eventuella lilla flickan som sägs ha ramlat i trappan och brutit nacken? Är det denna flicka som busat med oss genom att lägga ryggsäcken på golvet?

Är det samma flicka som busade med mannen som sov i rummet någon vecka tidigare? Jag har inga svar på detta men rummet är värt att undersöka vidare i framtiden.

Nedanför försöker jag förklara vad som inträffat.

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.