Jenny?

Om ni följt våra livesändningar samt undersökningar så är namnet ”Jenny” ett återkommande namn som dyker upp relativt ofta via vår SB11. Jag tror att första gången jag hörde hennes namn var i Skärbergs lantahandel för ungefär ett år sedan. Jag har därefter fått hennes namn på Ulleråkers begravningsplats flera gånger,  Dragontorpet, Alborgen samt senast vi var i Skärbergs lanthandel för några månader sedan. Det som är intressant är att jag/vi får inte namnet Maria eller Magnus gång på gång utan enbart Jenny. Hon verkar finnas tillhands på alla ställen där vi får bra kontakt via vår spiritbox.

Vem är denna Jenny då? Är det samma Jenny varje gång? Nja, det är svårt att säga då rösten ibland är ljusare och andra gånger mer normal. Första gången jag verkligen började fundera över denna ”Jenny” var på Ulleråkers begravningsplats då jag körde en livesändning för ett par veckor sedan. Jag fick namnet ”Jenny” men trodde att det kanske var Jenny Johansson som finns begravd på platsen. Veckan därpå var jag där igen och körde live och då fick jag återigen namnet ”Jenny” och då började jag fundera på om det verkligen är Jenny som ligger begravd där eller om det kan vara olika Jenny som kommunicerar.

Kan denna Jenny vara en sorts vägvisare för oss som följer med oss och hjälper oss att kommunicera med andra energier på olika platser? Ja, det är något jag börjar fundera över mer och mer. Om så är fallet så betyder det att alla energier är inte platsbundna till specifika platser utan kan röra sig snabbt över stora ytor. Hur kan t.ex Jenny veta att jag ska vara på Ulleråkers begravningsplats en lördag? Hur kan hon veta att jag ska vara i Dragontorpet eller varför inte Skärbergs lanthandel? Läser hon bloggen? Nej, naturligtvis så kan hon omöjligen läsa bloggen men det är intressant att hon dyker upp relativt ofta och säger sitt namn. Nu har jag faktiskt inte hört hennes namn dom två senaste undersökningarna på Krusenbergs herrgård och Borgvattnet. Varför inte? Finns det ändå någon typ av begränsning hur dom kan röra sig? Vad vill hon då? Det kan jag inte svara på, kanske vill hon hjälpa till helt enkelt när vi vill kommunicera med andra energier, eller så vill hon bara ge sig tillkänna genom att upprepa sitt namn. Att försöka ta reda på om det är samma Jenny eller om det är olika är mer eller mindre omöjligt. Jag har flera gånger frågat efter ett efternamn och jag har hittills aldrig hört något sådant. Jag kommer däremot fortsätta att fråga efter ett efternamn, och förhoppningsvis så kanske vi får ett sådant i framtiden, om hon fortsätter att dyka upp på våra undersökningar.

2 kommentarer

  1. Ja, det är tydligt att de namnen återkommer ofta
    Det kan ju bero på att ni presenterar er och andarna minns det
    och vissa kanske följer med er överallt eller ibland

  2. De har ev fattat tycke för er från andra sidan och är nyfikna och vill vara delaktiga och göra sig hörda ev? jag tror de är som oss men kan inte kommunicera som i verkligheten därför blir det fragmenterat och 1- fl ord åt gången ni hör
    De ligger väl på en annan frekvens, kan vara olika nivåer så det varierar hur man hör, vad man hör etc

Kommentarer är stängda.