Dags för undersökning

Det är dags för årets första undersökning och det är ett hotellrum i Gävle där det påstås finnas paranormal aktivitet. Det är i rum 178 som det sägs hända saker, men även rummet intill 179 samt i restaurangen har människor haft upplevelser. Det handlar om suckande, klirrande glas, möbler som dras över golvet, kall luft i nacken m.m. Detta är bara några av sakerna som människor upplevt och berättat om för personalen på hotellet. Vissa hotellgäster har frågat receptionen vem som för sånt oväsen i natten och svaret är då oftast Julia. Man tror att hon har varit en servitris som arbetat på ett ölhus som tidigare låg på samma ställe som hotellet nu står på.

Det finns en del teorier varför man tror att det kan vara Julia som hemsöker rummet och hotellet. Detta är något vi kommer ta upp under vår live ikväll 20.00 på vår youtube kanal. Är det verkligen hon? Kan det vara någon annan person som dött på platsen och fortfarande finns kvar? Eller är det en eller flera energier som drar sig till platsen? Detta är svårt att svara på men vi ska som vanligt göra vårt bästa för att få svar.

Vi kommer använda oss av EMF-pumpar, EDI+, K2-mätare ja mer eller mindre all vår utrustning förutom webbkamerorna. En intressant sak är att hotellet har en egen liten hörna nere i restaurangen där Julia har en fåtölj och ett litet bord samt serveras kaffe på morgonen. Missa inte liven som vi kör igång 20.00 idag då vi försöker kommunicera med eventuella energier via vår spiritbox Sb11.

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.