Radio Fyris

Jag blev intervjuad av Tess från Radio Fyris angående paranormala fenomen. Det var en riktigt trevlig intervju med massor av intressanta frågor. Jag fick t.ex frågor om vad paranormal aktivitet är? Hur går man tillväga vid en undersökning? Är vi rädd när vi undersöker? Samarbetar vi med andra grupper? Hur startade Paranova? Är det Paranova eller ParanovaUA? Vad är en orb? Är ni rädda när ni undersöker? Vilken är den värsta platsen ni varit
på? Varför började jag med att undersöka paranormal aktivitet?

Jag tror jag fått frågan tidigare angående vilken plats vi upplevt som mest skräckfylld. Jag har inget riktigt bra svar på denna fråga, men Stefans hus i Vendel är en upplevelse med tung atmosfär. Ja, det fanns fler frågor och en del var svåra att svara på andra lätta. 

Jag anser att det är viktigt för oss i Paranova men även andra seriösa personer/grupper att diskussionen blir så bred som möjligt. Ju fler som diskuterar paranormal aktivitet och vad det är, desto närmare en lösning är vi. Nu tror jag förvisso inte att en lösning finns under min livstid men några pusselbitar hoppas jag faller på plats innan jag drar lakanet över mig. Intervjuer är roliga och viktiga, där man aldrig vet riktigt vilka frågor man får. Det får en att fundera och filosofera över paranormala fenomen och aldrig ta något för givet.

Jag tror intervjun kommer i maj och då kommer den även upp på vår hemsida.

 

4 kommentarer

  1. I Stefans hus har det förmodligen hänt en del sorgliga saker
    verkar vara många fenomen där från the past

  2. En del är väl släktingar till Stefan, kan finnas depressioner bakåt i tiden som känns tungt
    folk har dött och legat där etc. Tiden var ju en annan förr jmf idag. Folk hade döden nära sig förr.

Kommentarer är stängda.