Rekord på hemsidan

Den nya hemsidan har nu varit upp ett par månader och det är full fart. Från en trevande start i december så har det gått stadigt uppåt om vi pratar besökare. Det som är riktigt kul, förutom att sidan växer mer och mer, är att det är besökare från så många olika länder som använder Gtranslate för att förstå vad inläggen handlar om. Detta verkar fungera tillfredsställande för dem som kan engelska men hur ser översättningen ut för Kina eller Rumänien? Gtranslate är inte optimalt men verkar som sagt fungera helt ok då besökarna återvänder varje dag. April har varit en bra månad och det blir återigen rekord om vi pratar besökare. Låt oss titta lite på statistiken.

Besökare per månad
Här kan man se en kraftig ökning från mars till april. Nu är ju inte månaden över ännu så gissningsvis så hamnar besökarantalet runt 3600 för april månad. Hemsidan har strax över 100 besökare/dag. Nu hoppas jag att det växer ännu mer då jag kommer lägga till mer och mer information på hemsidan. 

 

 

 

 

Visningar per land
Sverige toppar listan före USA. Ireland har varit aktiva sista tiden med 7-8 besök samtidigt. Det känns som USA kommer gå förbi oss inom kort.

 

 

4 kommentarer

  1. Korten är väldigt bra och sammanhanget också, så jag förstår folk besöker sidan
    Du har resurser som du inte är medveten om

Kommentarer är stängda.