Är detta slutet?

Först och främst så ska jag informera er om att undersökningen av Ulleråkers begravningsplats kommer inte komma i juni utan troligtvis i augusti. Vi har helt enkelt inte haft tid att undersöka pga olika orsaker. Denna episod kan tyvärr vara den sista vi gör i år eller för alltid. Vi har inte bestämt oss ännu.

Varför då undrar ni säkert? Ja, det beror inte på att Tobias och jag är oense om något utan om helt andra saker som t.ex familjelivet och arbetslivet. Jag personligen har bett Tobias om ett break på obestämd tid för att fundera på Paranova och framtiden. Detta kommer jag göra under min semester i juli/augusti.

Vi kommer som sagt att tömma oss en sista gång i augusti då vi kör Ulleråkers begravningsplats men sen blir det lugnt. Best of 2018 kommer att släppas som utlovat i december men jag har ej bestämt mig angående julspecialen. Det tar som sagt en hel del tid att redigera m.m.

Om ni vill veta mera så rekommenderar jag liven nu på fredag 12.00 där jag kommer utveckla mer angående detta. Ni som inte kan se den direkt har möjlighet att se den efteråt. Jag kommer låta liven ligga uppe någon vecka. Detta behöver som sagt inte vara slutet utan början på något nytt.