Bloggen läggs ner

Bloggen ”Paranormala funderingar” kommer läggas ner efter denna månad, men vissa inlägg kommer kommer finnas här på hemsidan. Det är oklart var dessa inlägg kommer finnas, mer information om detta kommer framöver. Inläggen som kommer finnas tillgängligt framöver är mina(Joel) funderingar/filosoferande över paranormala fenomen.

 

Bloggen som varit framgångsrik under sina sex månader kommer som sagt att läggas ner. Jag(Joel) kommer fortsätta att filosofera över detta men då kommer det komma på vår egen hemsida. Tanken är att samla allt på en och samma plats och få hemsidan ännu mer attraktiv. Hemsidan kommer naturligtvis inte bli en blogg men viktiga frågor som t.ex ”Vad är ett paranormalt fenomen?” eller ”Vad är spökkyla?”är viktiga frågor som förvisso kommer finnas besvarad under vår FAQ framöver, men för dem som vill veta mer så kommer det även länkas till olika sidor där vi förklarar mer djupgående vad vi menar.

Med detta sagt så hoppas jag att hemsidan kommer bli mer levande framöver med massor av spännande inlägg!

En kommentar

  1. Det är trist tycker jag, för bloggen var bra, underhållande, informativ men det krävs en del arbete att hålla på med div saker. Ställ den på reserv, för du kan ändra dig i framtiden.
    Det arbete du/ni har gjort kan bli till nytta längre fram.

Kommentarer är stängda.