Boken Rösterna Från Rymden

Då har jag läst klart Friedrich Jurgensons första bok ”Rösterna från rymden”. Denna bok är rätt svår att få tag på och den jag lyckades köpa var i dåligt skick. Boken i sig är läsvärd även om jag anser att Anders Leopolds bok ”Min vän på andra sidan”, sammanfattar Friedrich båda böcker tillsammans med Anders egna kommentarer. I boken så får du beskrivet för dig hur allt startade och slutade. Han slutade t.ex att sjunga och måla och ägnade den mesta av sin tid med att spela in ERF(Elektroniska röstfenomen).

Han berättar om sina experiment och vad han tycker sig höra på sina bandinspelningar. Han pratar även om sin tolkning av fjärde dimensionen och hur allt fungerar där. Detta går ju tyvärr inte att bevisa och man får utgå från att han drömmer dessa saker. Han blev varnad av sina vänner att skriva om sina drömliknande tolkningar av den fjärde dimensionen, då det ansågs kunna skada och förlöjliga honom. Friedrich tyckte själv att detta var så viktigt så han ignorerade i varningen, och berättar helt öppet om vad han tror. 

Boken är som sagt läsvärd men kan säkert bli lite för mycket science-fiction med rymdskepp som hämtar upp dem döda, och inspelade röster från t.ex Hitler, Göring och Stalin m.m. Du får även veta vad copyster och popser är för något och hur dessa kommunicerar via ERF.

3 kommentarer

Kommentarer är stängda.