Dags att presentera

Det är dags att presentera lite mer utrustning som är ovärderlig för oss när vi dokumenterar paranormal aktivitet. Ni har säkert sett och hört ERF(Elektroniska röstfenomen)från någon av dessa webbkameror som vi placerar ut på olika ställen i byggnader där det påstås finnas paranormal aktivitet. Dessa kameror är alltså inte rörliga utan ställs ut på olika platser för att dokumentera paranormal aktivitet. 

Dom två äldsta kamerorna D-Link DCS-5222L har hängt med i flera år och har dokumenterat en hel del ERF. Denna kamera är inte supervass men levererar ändå i upplösningen 720P. 

Dom två nyaste kamerorna är D-Link DCS-2530L som har en upplösning på 1080P. Denna kamera har lite mer inställningar man kan pillra på om man vill. Dessa fyra webbkameror är oerhört viktiga då vi undersöker hemsökta platser. Den sista apparaten är en TP-Link Archer MR200 som är en 4G LTE router. Det är med denna vi kopplar upp våra kameror för att se att dessa filmar rätt plats och vinkel.  

Vad vill jag ha sagt med detta då? Jo, det går att dokumentera paranormal aktivitet på många olika sätt. Man behöver inte bära omkring på en videokamera utan du kan ställa dit en webbkamera som kan dokumentera eventuell aktivitet. Även en diktafon kan vara ett sätt att undersöka då oftast paranormal aktivitet kommer i form av ljud/ERF. 

Du behöver alltså inte köpa det allra bästa för att få resultat. Äldre utrustning fungerar och levererar också. Viktigast är att du förstår dig på utrustning för att få ut optimalt av denna.  Detta är vad vi använder och ingen kan väl påstå att vi inte fått bra resultat hittills?

Här är en video från en av våra D-Link DCS-5222L kameror. 

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.