Engeltofta

Idag så är det dags för en ny undersökning och denna gång så kommer vi undersöka Engeltofta. Vi ser fram emot att börja undersöka och vi kommer även få några gäster som kommer hjälpa till under vår undersökning. Dessa personer är Ylva Bräck och hennes dotter Tove. Ni som prenumererar och följer oss har alltid möjlighet att kunna få följa med och undersöka med Paranova. Visa att ni prenumererar samt att ni är aktiva i vår facebook-grupp så finns alltid chansen.

Här är lite information från deras egna hemsida. Tyvärr så blir det ingen live på kvällen.

SPÖKET PÅ ENGELTOFTA
En dag skulle Sofia som arbetade i serveringen på Engeltofta gå in i ett av rummen för att stänga dörren till balkongen. Då hände något som fick nackhåren att resa sig på henne.
– En person gick rätt igenom mig, hon liksom knuffade till mig, säger Sofia.
För ett par år sedan var en städerska med om något liknande i ett annat rum. Där såg hon en kvinna gå rakt igenom väggen.

Av de som arbetat på Engeltofta har flera, känt en iskall andedräkt blåsa dem i nacken vid olika tillfällen, och det har hörts knarr i trapporna, fast ingen varit där.

Det sägs, att det är Augusta, som en gång bodde på Engeltofta och som var gift med Grosshandlare B G Kronberg, som gör sig påmind.

En kommentar

  1. Där lever fenomen kvar som ger sig till känna för vissa personer
    Det är ju ett intressant hus att undersöka
    Det blir ju fys kontakt bl a

Kommentarer är stängda.