Inskickade bilder

Jag fick ett mejl från Goran angående en upplevelse han var med om under en resa till Polen. Jag har fått tillstånd att publicera historien och bilderna han lyckades dokumentera. Här är hans egna historia om hur det gick till.

Gällande fotot som jag nämnde så här kommer hela historien.

Fakta:
– Olympus VG-150 12 Megapixel och 32 GB SD kort.

Hela paketet var med kamera och SD kort var sprillans nytt och oöppnad och var ett födelsedagspresent till min fru som fyller år 1 januari. Paketet med både kamera och en oöppnad förpackning av SD kortet köptes på Dustin en vecka innan vi skulle resa. Presenten fick hon vid 03:tiden i vårt rum efter Nyårsfesten på hotel Radisson Blu i Szczecin i Polen den 1 Januari 2013.

På morgonen efter frukosten så gick min fru med vår dotter i hotellets spa avdelning som ligger i källaren. Fina renoverade lokaler med stor pool och en avdelning med uppvärmda mosaiktäckta sängar. Jag har alla bilder som hon tog där nere under tiden de låg och hade det trevligt i värmen och fukten.

Både min fru och dotter som var 18 år då påstår bestämd att ingen annan fanns där under tiden. På själva festen använde både vi och våra barn egna mobiltelefoner. När vi väl kom tillbaka till Malmö den 3:e januari så blev min fru chokad när hon såg bilden som var väldigt konstig.

Vi lyfte över alla bilder till vår laptop och var förundrade av vad det var som dök upp på ett av fotona. Jag mejlade samma foto till intendenten på Malmö museum och bad om ett uttalande om skon som syns på bilden eftersom den verkar vara typ 18-hundra tal. Hennes svar var ungefär så, slutet av 18-hundra talet ungefär.

Har för mig att vi mejlade någon amerikan om detta och skickade bilden. Han hade gjort negativ bilder och lagt det på nätet och där kan man se ännu bättre med kontrasten. Han menar på att det är säker flera bilder som har fastnat i ett och därför blivit så här. Jag tänkte på samma eftersom jag sysslade mycket med svartvita Filmrullar och foto i min ungdom och ibland fick man dubbelexponering osv, men i detta fallet så var både kamera och SD kort nya och oanvända.

Jag visade bilden för några tjejer som jobbade i hotellets reception men de reagerade inte alls, som om det inte var intressant att se och höra hela historien. Vi undrar inte om de visste att underliga saker hände där men de ville inte göra stor grej av det hela. Tydligen så har det funnits ett sjukhus på samma plats innan hotellet byggdes.

En kommentar

 1. Jag tippar att de har hamnat mellan 2020 och en 1800 s period.
  tiden kan tydligen flytta sig bakåt och man kan uppleva dessa fenomen
  på div sätt. Man kan se gamla saker, händelser, röster etc
  Det kanske har varit ett gammalt sjukhus en gång i tiden där.
  Det verkar som olika århundranden kan gå ihop med den tid vi lever i nu!
  Om det är en återupprepning of the past ?

Kommentarer är stängda.