Juldagen

Då är julafton över och vi är inne på juldagen. Jag hoppas ni alla hade det trevligt igår med god mat och dryck. Vi i Paranova har fortfarande lite julklappar att dela ut innan året är slut. En julkrönika så ska komma till helgen och mer information om detta kommer senare i veckan. Vi har dessutom vår Best Of 2018 som kommer släppas inom kort. Det finns mycket att se fram emot.

Jag tänkte släppa en fantastisk ERF(Elektroniskt röstfenomen) från Sätra Brunn som var vår sista undersökning detta år. Denna ERF fann Tobias och den är rätt fantastisk på alla sätt och vis. Det sägs att i ett av husen på området så ska en kvinna begått självmord genom att hoppa ut från tredje våningen. Ingen vet varför hon gjorde detta men vi var nyfikna på om vi kunde få ett namn på kvinnan. 

Lyssna och bedöm själv vad rösten säger. Det är en mansröst som svarar och namnet kan vi ännu inte bekräfta. Det kan vara ett slumpmässigt namn eller namnet på kvinnan som tog livet av sig. Vi får återkomma angående detta framöver.

 

2 kommentarer

  1. Det gjorde ni bra att få fram namnet på en kvinna ni frågade efter, blir intressant
    att höra om det stämmer.

Kommentarer är stängda.