Kontakt

Ja, är det kontakt vi har med t.ex den fjärde dimensionen när vi kommunicerar? Eller är det platsbundna energier som inte har vandrat över till den fjärde dimensionen? Varför är dessa kvar bland oss? Vi gjorde förra helgen ett litet experiment nere i källaren på Alborgen där vi ignorerade alla röster och enbart pratade med varandra. Tanken var att försöka få dessa ERF att tvingas ta kontakt med oss med synpunkter angående vår diskussion. Vårt samtal handlade om att riva och renovera källaren, för att därefter skapa nya rum för aktiviteter.

Lyckades vi då lura dessa energier med vår plan? Jag tror att dem visste precis vad vi sysslade med och lät sig inte luras av vår diskussion. Vi har undersökt Alborgen flera gånger tidigare och jag tror att eventuella energier lär sig vår utrustning och vårt sätt att undersöka. Därför tror jag också att när vi lämnade vår spiritbox kvar i källaren, så fortsatte diskussionen även om vi inte fanns på plats. Videokameran stod ju kvar och den kommunicerar ju också, så varför inte fortsätta att prata även om vi inte fanns närvarande?

Det man klart och tydligt kunde höra var en diskussion på SB11an där man hörde mer eller mindre allt möjligt. Har det någon relevans då om vi pratar intelligent kommunikation? Är det inte bara radioröster som hörs? Ja, är det verkligen så enkelt? Om du normalt lyssnar på radio hur ofta hör du t.ex ”Hallå”, ”Namn”, ”Hjälp”, ”Gå inte” m.m? Hur ofta får du in namnet ”Tommy”? Om det skulle t.ex vara ett radioprogram så presenterar man sig väl med för och efternamn? Vi får oftast vid kommunikation in förnamn som vi tidigare stött på under andra undersökningar på olika klockslag som t.ex ”Jenny”, ”Tommy”, ”Fanny”. Varför återkommer dessa namn gång på gång? Denna fråga är väldigt intressant men samtidigt väldigt svårt att svara på.

Om vi t.ex tar namnet ”Tommy” så verkar det ha en stark association till platsen oavsett när på dygnet vi undersöker. Jag vet inte hur många ”Tommy” vi fått in via vår spiritbox men det måste vara mellan 10-20 stycken. Det finns ett rykte om att denna ”Tommy” arbetade som vaktmästare på Alborgen tidigare men det är inget vi har fått bekräftat. Om han dog eller skadade sig på platsen vet vi inte heller. Däremot så är det olika röster som ropar nästan vädjar ”Tommy”. Vi får t.ex i jordkällaren om jag inte minns fel, två olika röster där den första som låter som en kvinna som säger ”Hjälp” och den andra en mansröst som säger ”Tommy”.  Om man ska spekulera/filosofera så känns det som en vädjan till oss att hjälpa denna ”Tommy”. Är det en energi som fastnat på platsen och  som vill därifrån? Svårt att säga men intressant är det iallafall och något vi får gräva vidare i.

Namnet ”Jenny” och ”Fanny ” följer oss nästan överallt. Här får vi ofta bara namnen och inget mer. Jag har försökt få ett efternamn på Jenny men inte lyckats. Vi fick under en tidigare undersökning på Alborgen efternamnet ”Lindström” men det är svårt att veta om det tillhör Jenny eller någon annan. En annan fråga är varför man enbart ropar sitt namn? Varför gör man det? Varför inte säga ”Hallå, det är Jenny” eller ”Jenny här”. Krävs det för mycket kraft för att skapa flera ord som bildar meningar? Enklast kanske är att säga sitt namn t.ex ”Jenny” för att bekräfta för oss att hon är där. Kan hon bara säga ett ord så kanske det är det smartaste? Namnet ”Fanny” kanske inte är ett namn utan ett engelskt ord som t.ex ”Funny”. Det kanske är roligt att se oss gå omkring och undersöka platser i sökandet efter intelligent kommunikation? Man måste hela tiden hålla sig öppen för nya teorier angående vad som sägs. Är det svenska eller på något annat språk? Om ett ord eller mening sägs på t.ex spanska så spelar det ingen roll hur många timmar jag sitter vid datorn och lyssnar. Jag kommer aldrig lyckas få det till svenska om jag inte förstår att det är på ett annat språk. Ett tips är att om du inte kan tyda ett ord eller en mening, fortsätt då vidare och lägg inte ner mer energi på detta.

Låt oss då gå tillbaka till teorin om att energier eventuellt kommunicerar oavsett om vi är där eller inte? Om vi utgår från att en spiritbox öppnar upp för en kommunikation, eller ett öra i detta fall, till en annan dimension, där vi kan höra energier prata med varandra. Är detta möjligt? Varför pratar inte energier hela tiden på andra platser? I detta fall så vågar jag nog påstå att Alborgen är så aktivt, om vi pratar energier på en plats, så varför inte. Dem vet vad vi sysslar med och hur vi dokumenterar. Dem känner igen Sofia och Aleksander som arbetar där dagligen så varför skulle dem inte vilja kommunicera då dem är en del av Alborgen? Jag tror och anser att Alborgen är en väldigt viktig del i det filosofiska paranormala pusslet som vi har framför oss. Här kan vi söka kontakt och dokumentera viktiga bevis i form av ERF/EVP samt paranormal kyla. Här finns energier som är öppna för kommunikation och som säkerligen är intresserade av att hjälpa oss i vårt arbete. Jag ser redan fram emot mitt nästa besök på Alborgen för att testa ny utrustning och träffa mina bekanta på andra sidan.

 

 

 

3 kommentarer

  1. Well done, go on for it. Det blir en pusselbit här och där
    men kanske aldrig med alla bitarna

Kommentarer är stängda.