Lyckad natt!

Mannes TV-rum?

Natten tillsammans med Nordic Ghost Hunting blev riktigt lyckad. I början så lät vi tjejerna få bekanta sig med ägaren Janne, för att få reda på vad som pågår i huset om vi pratar paranormal aktivitet. Janne fick också en ny spiritbox SB11 för att framöver kunna kommunicera med den andra sidan.

Därefter så fick Janne testa ett Ouijabräde tillsammans med Alexandra och han såg glad och lycklig. Vi hade bestämt oss för att hålla oss i bakgrunden denna gång och låta Nordic Ghost Hunting undersöka Skärbergs lanthandel. Vi var intresserade av att se om de kunde få fram samma ERF som vi tidigare fått på platsen. Fanns operasångaren kvar? Var Zacke där? Jenny eller Fanny? Vad heter Fanny i efternamn? Frågorna var många och det blev som sagt en spännande natt för oss alla. 

Vi undersökte naturligtvis själva och vad vi dokumenterade kommer vi visa upp i vår julspecial som kommer i slutet av året. Redan nu kan vi bjuda på en ERF som följer vår röda tråd. Vår röda tråd innebär alltså att frågan och svaren ska vara relevanta. Lyssna själv på Tobias fråga och därefter svaret. En tydlig och klockren ERF! Skärbergs lanthandel levererar som vanligt! Håll utkik på tjejernas youtube-kanal för att se vad dem dokumenterade.

Skärbergs Lanthandel ERF

Översatt för dem som inte förstår svenska så frågar Tobias om det förvarats lik i rummet. En röst säger då ”Död”.

3 kommentarer

Kommentarer är stängda.