Ny undersökning

Det är dags för en ny undersökning och denna gång  är det Åmotsgården som vi kommer undersökaHär pratas det om gråhåriga damer som vandrar både  bottenvåningen men man har även sett dem i trappan. Annan paranormal aktivitet är t.ex tavlor som fallit till marken samt en spis som startat av sig själv

Vilka är dessa damerVad har huset för historia Om man läser Gefle Dagblads artikel från 2009 så verkar det finnas en del aktivitet där. Vi vill ju naturligtvis bekräfta detta och dokumentera eventuell aktivitet på plats. Det kommer som vanligt bli en spännande natt och vi är laddade och bara väntar på att få börja undersöka.  Vi kommer sätta upp två kameror samt lägga ut en diktafon på en speciell plats där vi tror att det kan nappa. SB11an och annan utrustning kommer naturligtvis att användas där vi tror att vi kan få absolut bäst resultat.

Vi funderar på att köra en live 20.00 på plats med SB11an. Om vi gör det beror lite på den mobila täckningen och hur bra liven flyter på. Se fram emot en trevlig lördag med Sveriges bästa ERF(Elektroniska röstfenomen) dokumenterare! Vi som undersöker är Tobias Roslund, Joel Edberg samt Sofia Oveland.

En kommentar

  1. Ok vi får se om ni ser eller kan få skepnader på bild, vore kul
    Det låter som ett intressant hus
    God Luck!

Kommentarer är stängda.