Ny utrustning

Då har jag äntligen fått hem lite ny utrustning att testa inför kommande undersökningar. Det som nu finns att testa är en GhostBox som skannar FM frekvenser samt en Spiritpod. Om ni vill se en instruktionsvideo om hur Ghostboxen fungerar så har jag bifogat en sådan nedanför denna text. Det härliga vita bruset existerar fortfarande, men däremot så finns det något som heter Faraday Bag som ska filtrera bort vanlig radio och enbart låta riktiga evps komma fram. Så har jag uppfattat det men vet ej hur denna teknik är uppbyggd. Kommer eventuellt köra en live på lördag 12.00 där jag berättar mer om denna GhostBox och mina tidiga intryck. Förutom det så är det skönt att få min trasiga EDI+ utbytt mot en ny samt att testa denna Spiritpod som är från ett nytt företag från Frankrike om jag inte hörde helt fel.

 

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.