Redigeringen av Sätra Brunn

Har nu kommit så långt så att jag börjat att sätta ihop alla delarna av vår undersökning av Sätra Brunn. Ni kommer få se massor av ERF(Elektroniska Röstfenomen)men även annat intressant. Lyckades vi t.ex få hjärtat på sängen att röra sig? Fick vi kontakt med ärkebiskopen Uno Von Troil som dog på platsen? Fick vi kontakt med kvinnan som tog livet av sig? Får vi reda på hennes namn? Varför tycker besökare att det är obehagligt i huset ”Nybygget”? Får vi kontakt med systrarna Bohlin som städade i husen?

En sak som jag konstaterat är att när vi väl är på plats och undersöker, så är det lättare att få kommunikation. Ofta när vi inte är på plats men har en webbkamera filmandes så händer ofta ingenting. Det verkar som eventuella energier är mer intresserade att kommunicera när vi väl är på plats. Även tiden efter 21.00 verkar mer aktiv än tidigare på dagen. Att paranormal aktivitet existerar 24/7 är vi helt övertygade om, men kanske är det mest aktivitet efter 21.00 och framåt? Om jag ser på alla ERF som vi lyckats dokumentera så bekräftar det min teori.

Sätra Brunn är som sagt en intressant plats om vi pratar om historia och paranormal aktivitet. Vi kommer inom kort att återbesöka platsen igen och undersöka några andra hus som vi inta hann med tidigare. Avslutningen av redigeringen är i full gång och jag hoppas ha allt klart inom en vecka. Naturligtvis så bjuder vi på två ERF från Sätra Brunn under tiden. Håll även utkik efter vår Sätra Brunn Teaser som kommer på vår Youtube Kanal inom kort.

Sätra Brunn ERF-Hallå (Låter som en ung pojke som säger ”Hallå”).

 

Sätra Brunn ERF-Hallå (En röst som säger ”Hej” till oss).

4 kommentarer

  1. Det är ju kämpigt, med redigering etc
    undersökningar osv
    Hoppas ni får bra fenomen !
    Det brukar ju ge resultat

Kommentarer är stängda.