Sista liven 2017!

ParanovaUA

Nu är det inte många dagar kvar på detta år och det tänkte jag(Joel) avsluta med min sista livesändning nu på lördag 30/12 20.00. Jag hade tänkte att sammanfatta 2017 och hur jag uppfattade året som varit. Paranova har undersökt på flera spännande ställen samt dokumenterat massor av bevis på att något faktiskt kommunicerar med oss. Vad har jag tänkt prata om då? Jag kommer prata om upplevelser på vissa platser, ny och gammal utrustning, Tobias och mitt samarbete, bloggens framtid, varför vi dokumenterar paranormala fenomen, inför 2018 m.m. Jag har rätt mycket att berätta och för er som aldrig sett en livesändning så rekommenderar jag er att göra det. Har ni frågor om paranormala fenomen eller ”Spöken” som vissa professionella spökjägare också kallar det, så kan ni ställa dem till mig under liven. Jag kommer köra live under en timme om intresse finns. Detta är som sagt sista liven 2017 så låt oss avsluta den tillsammans!

Ni ser som vanligt liven på vår youtube kanal.  Ni som prenumererar får en meddelande då liven startat.

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.