Tillbaka till Svabensverk herrgård

Svabensverk herrgård är väldigt speciellt för mig. Här har jag varit flera gånger och undersökt efter paranormal aktivitet. Vinden är mitt favoritställe där en äldre ledsen dam verkar befinna sig. När jag fick möjlighet av Anne att komma tillbaka ännu en gång så svarade jag naturligtvis ja.

Naturligtvis så vill jag testa lite utrustning och se om jag kan få någon ERF via SB11an. Jag har även med mig en kamera som kan ta bilder samt filma i fullspektrum ljus. Kan jag eventuellt fånga någon skepnad på vinden? Kanske kan jag fånga den äldre damen på bild? Chansen är säkert liten men det ska bli kul och testa ny utrustning innan Paranova gör en riktig undersökning framöver.

Jag och Veronica bor i Prästgården där det också pågår paranormal aktivitet. Rum 4 ska nyligen en herre sovit och blivit väckt flera gånger av något som var vid hans sida av sängen. Kan det vara prästen som säga spöka i huset. Även här ska jag testa kamera m.m för att se om det går att dokumentera paranormal aktivitet.

Jag kommer återkomma med lite tankar och funderingar framöver.