Vad händer?

Tanken var att släppa en ny episod i slutet av februari men som det ser ut nu så kommer det inte att ske. Vi håller på och skapar nytt intro och musik m.m och det hela har dragit ut på tiden. Vi saknar i nuläget musiken samt lite textrutor för att kunna köra igång. Förra året var rätt hektiskt och det är väldigt skönt att kunna vila upp sig och samla energi. Personligen så är jag lite omotiverad att redigera för tillfället då jag sysslar med annat. Jag vet inte när det eventuellt kommer en ny episod om det drar ut ännu mer på tiden. Det kanske slutar med att vi kanske gör ett längre uppehåll och kör vidare senare i år.  

När jag vet mera så kommer jag informera om detta på hemsidan. Det kan eventuellt bli en livesändning på youtube framöver där jag går igenom läget. Ha det så bra allesammans!

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.