Vi börjar forska

Då forskningen mer eller mindre verkar stå still i Sverige, beroende på olika orsaker, så har vi i Paranova beslutat oss för att börja forska inom ERF(ITK). Då kanske ni undrar vad skillnaden är? Ni dokumenterar ju redan? Ja, det är sant att vi dokumenterar ERF under våra undersökningar, men vi har aldrig analyserat dem på ett mer strukturerat sätt med t.ex kvinna/man, flicka, pojke, ålder, dialekt, slang, annat språk m.m.

Vi vill kunna berätta så mycket som möjligt angående vad vi hör i dessa ord och meningar. Detta arbete kommer att utföras via en grupp som vi håller på och skapar. Är du intresserad av att medverka så kan du läsa mer om detta här. Vi kommer även att lägga ut ljudfiler och videofiler för er att lyssna på via ”Forskning” i vår meny på hemsidan. Här kommer vi även lägga ut statistik på hur många av personerna i gruppen som hörde respektive erf med hörlurar och utan. Vi vill ha en grupp med tio personer för att kunna utföra denna forskning.

Har du en ERF/EVP du vill att vi ska lyssna på så är du välkommen att skicka in denna till oss framöver. Vi kommer då lyssna på denna och dokumentera vad vi hör. Sidorna under  ”Forskning” kommer uppdateras framöver. Mer information kommer vi släppa när vi har något att berätta.  För att inte trampa någon på tårna så kan jag berätta att ingen av oss i gruppen har någon akademisk utbildning angående forskning. Vi kommer göra detta som privatforskare på ett väldigt seriöst sätt för att försöka förstå fenomenet ITK. Finns det någon öppen och seriös forskare/journalist som läser detta och vill veta mera/medverka så är du välkommen att kontakta oss.

3 kommentarer

  1. Jag hoppas seriösa, starka människor hör av sig och har drivet, glöden
    kör på! det kan ju blir rel bra på sikt.

Kommentarer är stängda.