Best Of 2018

Året börjar lida mot sitt slut och Paranova har undersökt klart för denna gång. Det finns lite saker att göra i december och det är att släppa Julspecial 2 samt vår Best Of 2018. Vi ska försöka klämma in en Julkrönika live också men det är osäkert om vi hinner. Vi får återkomma angående detta om det är möjligt eller inte. Jag kanske även skriver en julkrönika/nyårskrönika om hur året varit för oss.

Nu på lördag så ska jag och Tobias filma vår Best Of 2018 på Alborgen med dom tjugofem bästa händelserna/ERFerna vi dokumenterat under året. Det har varit svårt att välja då vi har hundratals med bra videoklipp från våra undersökningar. Både jag och Tobias kommer att kommentera dom fem bästa ERFerna som enligt oss sticker ut lite mer än dom andra. Detta ska alltså filmas på Alborgen som är ett av våra favoritställen då det handlar om ERF(Elektroniska röstfenomen). Vi kanske ska sätta oss utanför De dödas dörr och göra vår inspelning där? Har ni tur så kanske Tobias kör en SB11-session live på Alborgen. Det vill ni nog inte missa.

Vi kommer även ta diskutera framtiden för Paranova och vår nästa säsong som kommer i februari. Det finns mycket att diskutera och ni kommer se en hel del förändringar framöver. 

ERF från Alborgen ”De dödas dörr”.

 

 

2 kommentarer

  1. Jag får kolla senare, har så mycket fn att göra
    men ni gör säkert ett bra jobb, får fram div intressant evp s
    etc

Kommentarer är stängda.