Julspecial 2 & Best Of 2018

Nu är både Julspecial 2 klar men även vår Best Of 2018 . Det finns massor av intressanta elektroniska röstfenomen(ERF) i dessa två videoklipp som ni inte får missa. Naturligtvis så är majoriteten av dessa ERF från vår spiritbox SB11 som enligt oss är det bästa verktyget för att dokumentera paranormal aktivitet. Det allra bästa är ändå när vi lyckas dokumentera ERF via videokamerans mikrofon. Dessa ERF är enligt oss snäppet bättre än det som kommer ifrån SB11an.

Julspecial2 kommer släppas den 24 december medan vår Best Of 2018 kommer att släppas runt nyår. Vi har lyckats dokumentera närmare 400 erf detta år och det är rekord för oss. Vi kommer även släppa fem bonus ERF från Alborgens jordkällare & lada(Julspecial2) för er att se och lyssna på. Detta är dokumenterat på ett seriöst vis och man kan fråga sig varför vi får så många erf med namn, frågor och svar? 

Ni som prenumerera kan klicka på påminnelse för respektive video för att inte missa något. Ni som inte prenumererar kan gör detta helt gratis genom att skapa ett google konto och därefter klicka på knappen ”prenumerera” på vår kanal. Då är ni alltid uppdaterade vad som händer på vår kanal! 

3 kommentarer

  1. Det är litet sorgligt med gamla kort, folk som troligen har bott där
    fenomen visar sig, antingen trivs de där, eller sitter fast, bevakar reviret

Kommentarer är stängda.