Boken ”Mellan två världar : flickan från Brogårda”

Detta är en väldigt intressant bok från min vän Theresa Kristensson. Den är intressant på två sätt där den första beskriver hennes uppväxt och vardag när hon upptäcker sin paranormala förmåga. Där tror jag många kan känna igen sig då många upplever paranormal aktivitet i sin vardag men inte riktigt förstår varför eller hur detta fungerar. I boken så beskriver författaren sina upplevelser och detta är något som jag tror många uppskattar om man är medialt lagd. Man behöver inte vara konstig för att uppleva saker och ting i sin omgivning som inte går att förklara. Vissa har tydligen denna förmåga medan andra inte har den. Oavsett om man anser att allt är fantasier eller påhitt eller helt övertygad, så finns här något att lära sig från boken.

Den andra intressant saken är att jag som paranormal utredare och amatörforskare får en helt annan bild av det paranormala. Jag får inga uppenbarelser eller medial kontakt rent spirituellt men däremot via min utrustning som förmedlar kommunikation.  Går det att använda sig av dessa båda tekniker så borde väl det gå att få fram mer information angående paranormal aktivitet? Jag tror att om man hittar seriösa personer med medial förmåga så kanske vi kan förstå mer vad som händer runtomkring oss. Jag lärde mig en hel del av boken som t.ex texten om reinkarnation. Kan man ta för givet att man blir reinkarnerad med automatik? Kan det vara så att det är upp till den energi själv att bestämma om man vill återfödas eller inte? Intressant tanke jag ska försöka filosofera lite mer runt.

Boken är lättläst och intressant för dom som har intresse av det paranormala. Kanske är du bara nyfiken eller så kanske du har en medial förmåga du inte vet hur du ska hantera?

Köp boken här:
Mellan två världar : flickan från Brogårda av Theresa Kristensson.