Nytt på hemsidan

Tanken med vår hemsida var först att visa upp vad vi dokumenterar under våra undersökningen. Detta har ändrats under tiden då vi märker att fler och fler söker information om det paranormala. Hur gör jag? Vad är en klass A erf? Hur dokumenterar jag paranormal aktivitet? Vilken utrustning ska jag ha? Gör jag rätt? Vad menas med en fjärde livsdimension? Bör jag vara rädd hemma?

Detta är frågor som är viktiga att besvara så att inte människor ser allt paranormalt som farligt. Det paranomala finns runtomkring oss hela tiden oavsett om vi förstår det eller inte. Det är också viktigt enligt oss att samla information från andra seriösa grupp er och vad dom dokumenterar. Vi väljer naturligtvis ut sådant som vi anser är seriöst och fyller en funktion i den paranormala diskussionen.

Denna hemsida är alltså tänkt som ett stort online bibliotek för alla som vill ha mer information oavsett om man är nyfiken, skeptiker eller undersökare. Jag har därför gjort om lite i vår meny och skapat en länk som heter ”Resurser”. Under denna länk så hittar ni information om t.ex ERF/EVP som är det dominerande i den paranormala världen just nu. Har du tips på information som du tycker bör finnas på sidan så mejla oss via vårt Kontaktformulär

Viktiga saker på vår hemsida är alltså:
* Våra egna undersökningar som finns på vår Youtube-kanal
* Vår FAQ där vi besvarar era frågor. Du kan ställa frågor via vårt Kontaktformulär
* Vår forskning där vi samlar en massa intressant dokumentation. 

En kommentar

Kommentarer är stängda.