Dags att köra igång igen

Ni kanske undrar var Paranova tagit vägen? Snålt med nyheter på hemsidan och inga nya undersökningar? Ja, vi har tagit det lugnt och pysslat med annat men nu känns det som det är dags att köra igång igen. Vad kan ni förvänta er inom kort?

Jag håller på och redigerar klart en undersökning jag gjorde för några år sedan med Theresa Kristensson på Ulleråkers begravningsplats. Det var som sagt några år sedan vi gjorde denna undersökning men den var otroligt intressant. Vi fick massor av ERF men även personliga upplevelser där vi upplevde det som att någon vandrade över gräsmattan mitt på gravplatsen. Detta hände två gånger då vi var där. Det finns så mycket att berätta men ni får vänta på episoden som förhoppningsvis kommer i april. Hennes kanal kan ni hitta nedanför. Ni kommer inte bli besvikna om ni gillar ERF och vem gör inte det?

Vill ni se vad Theresa gjort tidigare så kan ni besöka hennes Youtube-kanal Medialt & Paranormalt. När hon var i Uppsala så undersökte vi även Dragontorpet som även det blev en lyckad undersökning. Den kan ni se här Dragontorpet 2020.

Jag kommer lägga upp mer nyheter inom kort och det kommer inte ta flera månader. Jag bjuder på en fantastisk ERF där det externa ir-ljusets batteriet helt har dött. Jag påpekar två gånger till Theresa att batterierna är döda och jag kan inte få igång apparaten. Tror ni att någon energi kommer nappa och kommunicera med oss? Se och lyssna själva.