Dåliga nyheter eller inte?

Jag har både dåliga nyheter men även bra nyheter. Det dåliga är att jag ledsnat på mitt videoredigerings program MAGIX Movie Studio 2023 Suite som jag använt under många år. Detta program valde jag av någon anledning att börja använda efter Windows Movie Maker, som då var mina första stapplande steg in i videoredigerings världen. Magix uppfyllde min kravbild just då, och jag fortsatte med programmet även om jag fick en del problem med frysningar och massa annat skumma fel. Ni vet säkert att när man väl vant sig vid något så är det svårt att byta. Men nu känner jag att jag fått nog!

Vad är det positiva då? Jag vill börja redigera på allvar igen och då känns inte Magix optimalt så jag kollar på andra alternativ som t.ex PowerDirector, Corel Videostudio men även Filmorea Videoeditor. Det finns naturligtvis en uppsjö av andra videoredigerings program men dessa kändes mest intressanta. Den andra dåliga nyheten är att om jag ska börja redigera med något av dessa program så kommer det ta lite tid att sätta sig in i detta. Jag vet att vi inte släppt någon ny episod på länge så jag står i valet och kvalet om jag ska släppa en episod i april/maj med Magix och sen sen börja lära mig ett nytt videoredigerings program. Jag är lite kluven i detta då jag vill helst släppa en ny episod innan sommaren.

Den goda nyheten är att även om det kan ta lite tid att få ut en ny episod så kommer hemsidan uppdateras med lite ERF m.m under tiden. Jag kommer få mer inspiration och det kommer förhoppningsvis bli lite enklare att redigera våra undersökningar framöver. Det känns som den rätta vägen att gå. Jag låter helt enkelt hemsidan koka med nyheter angående ERF, nya undersökningar och reflektioner om angående tidigare undersökningar. I framtiden så kommer jag kunna släppa mer nyheter om allt inom den paranormala världen som vi upplever genom våra undersökningar.

Här är ytterligare en ERF från undersökningen jag gjorde för några år sedan med Theresa Kristensson på Ulleråkers begravningsplats. Kan det vara vår följeslagare/Fylgja Jenny Johansson? Det kommer komma så mycket mer framöver.