Läkarstugan Sätra Brunn

I lördags så undersökte vi Läkarstugan i Sätra Brunn tillsammans med Susanne Pettersson som är frilansskribent. Susanne håller på att skriva en artikel om Sätra Brunn och var intresserad av att intervjua oss samt följa med på en undersökning. Läkarstugan är en intressant plats som byggdes runt 1915-talet. Byggnaden är ganska stor med en massa rum med våningssängar. Nog måste det väl finnas energier här?

Själva undersökningen blev väldigt jobb då det var kallt, blött, blåsigt m.m. Vi lyckades hålla ut ett par timmar och dokumenterade en massa ERF på platsen. Susanne lyckades även dokumentera ett paranormalt fenomen som vi inte riktigt vet vad det är. Det ser ut som något dimmigt/rökigt runt Tobias huvud. Susanne såg detta med sina egna ögon samtidigt som hon lyckades få det på bild. Detta är inte taget med mobiltelefonens blixt. Det blev alltså inte bara en personlig upplevelse utan även dokumenterat. Vad brukar vi säga om den röda tråden? 1+1 brukar oftast bli 2.

Tyvärr så var det för kallt och ruggigt för att fortsätta undersöka. Vi hade tänkt att avsluta med att köra videokamerans mikrofon. Kanske får vi möjlighet till det i framtiden då vi undersöker någon annan byggnad i Sätra Brunn.

Här är tre bilder i följd tagna av Susanne Pettersson.

Här är vi på väg upp till övervåningen. Allt ser helt okej ut
Här syns en dimmig eller rökig massa i överkanten av bilden.
Här är det dimmiga/rökiga borta.

2 kommentarer

  1. Det var en ande alla gånger, dimman alltså
    syns när det försvinner också
    Det visar att det finns fenomen kvar där

Kommentarer är stängda.