Nu kör vi igång igen

Då är mer eller mindre sommaren slut och vi tänkte köra igång igen. Här kommer lite information om vad som är på gång inom närmsta tiden. 

Vi har börjat redigera episod 1 av säsong 6. Denna episod kommer från Soldattorpet i Sävja, Uppsala. Vi har varit där förut men aldrig på övervåningen. Vad döljer sig där? Vilka har bott där? Får vi kontakt med något? Denna episod kommer släppas i slutet av september. Undersökningen kommer bli i två delar där del 1 kommer vara på övervåningen och del 2 undervåningen.

Vi fortsätter att ladda upp våra episoder på Rumble som är en konkurrerande plattform till Youtube. Du kommer kunna välja var du vill se våra undersökningar. Prenumerera gärna på vår kanal som är helt gratis. Hur du skapar ett konto kan du se här. Vi håller just nu på att ladda upp episoder från säsong 2. 

Vi kommer även uppdatera vår FAQ här på vår hemsida. Har du några frågor så kan du ställa dessa i vårt kontaktformulär i menyn.

Vi kommer att börja undersöka olika platser inom kort. Vi kommer att ge er mer information om detta framöver när det blir aktuellt. Det är inte helt omöjligt att vi kör live under någon undersökning. 

En kommentar

Kommentarer är stängda.