Paranova på Rumble

Paranova finns idag enbart på youtube där vi samlat alla våra undersökningar. För att vara på den säkra sidan så har vi valt att även börja lägga ut vårt material på Rumble, som är en konkurrerande videoplattform som börjar bli populär. Det finns enormt många alternativ och alla har sina för och nackdelar men Rumble kändes mest intressant. Alla gillar inte Youtube, så vi tror att ha en annan plattform med vårt material kan vara bra. Man kan också se det som en backup om något skulle hända på Youtube. 

Vi kommer naturligtvis inte att sluta använda oss av youtube, utan vi kommer ladda upp våra undersökningar på båda plattformarna så att ni får välja vilken som passar er bäst. Vi kommer att försöka bygga upp prenumeranter på Rumble så skapa gärna ett konto där och börja prenumerera på vår kanal. Det kommer att ta tid men vi har inte bråttom. Att skapa ett konto är helt gratis och ni stödjer oss. Vi kommer lägga upp lite nytt material på denna plattform som inte finns på youtube. Bara det kanske gör det värt att börja prenumerera på vår kanal.

Nedanför så ser ni hur ni skapar ett konto. Paranova på Rumble

  1. Gå till Rumble.com 
  2. Klicka på ”Free Account” och fyll i dina uppgiftter. Under ”Referred” så kan du skriva Paranovaua om du vill. Här är ett exempel.

 

 

3. När du fyllt i dina uppgifter så klickar du i ”You agree to all our Terms & Conditions”. Klicka därefter på ”Register.

 

 

 

4. Om du lyckats så borde du se en sida där du uppmanas att kolla din mejl och aktivera ditt konto. Gör det.

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Efter aktiverat ditt konto så väljer du ”Channel” och därefter så skriver du in ”Paranovaua” i sökfältet och klickar på ”Sök” som finns längst bort till höger i fältet. Om du har språket svenska så väljer du ”Kanal”.

 

6. Nu borde du få fram ett sökresultat där det står ParanovaUA. Klicka på bilden.

 

 

 

7. Nu är du inne på vår kanal och här ser du alla våra undersökningar. Vi kommer fylla på med mer material framöver men just nu finns enbart säsong 1. Klicka på ”Subscribe” eller ”Prenumerera” längst bort till höger. Om allt fungerar så är du nu prenumerant. Grattis och ett stort tack från oss att du stödjer våra undersökningar. Hur gör du för att gilla en video då? Kolla nedanför.

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Klicka in på en video t.ex Paranova S01E02 Undersökning Stefans hus Vendel. Här kan du klicka igång filmen och se vår undersökning. Du kan även streama den till din TV. Nedanför videon så ser du ett + och – tecken. Klickar du på + så gillar du undersökningen och den blir grön. Det var allt! 🙂