Redigeringen av Alborgen Special

Denna episod var egentligen tänkt att släppas vid julen men pga olika orsaker så blev det försenat. Vad kan vi förvänta oss av denna episod då? Ja, om ni sett våra tidigare undersökningar på Alborgen så vet ni att det finns många energier på platsen. Vi pratar inte bara om inuti byggnaden utan även utanför som ni kommer få se och höra. Vi har inte stött på någon annan plats där man kan dokumentera ERF (Elektroniska röstfenomen) så enkelt.

Vår plan var att gå in med inställningen att vi skulle renovera men även riva en del av inredningen i byggnaden. Vi ville se om vi kunde få någon reaktion på vad vi pratade om samtidigt som vi pekade på väggar och och golv. Oavsett vad energierna sa så skulle vi inte kommunicera med dem utan ignorera vad de sa till oss. Du kommer att få höra ERf som är intelligenta och direkta svar till oss då vi pratar sinsemellan.

Tyvärr kunde inte Tobias vara med denna gång, men som vanligt blev det en lyckad undersökning. Njut av ERFen nedanför som vi dokumenterade. Ni som är mörkrädda och lite skraja kanske ska hoppa över denna framtida episod som kommer snart. Det finns några tragiska svar men även ett där en energi frågar ganska bryskt ”Vem är du?

När kommer episoden då? Snart…..

ERF från Alborgen ”Du hörde inte mig?”.