Vilket ställe är bäst?

Jag får den frågan rätt ofta. Ja, vad ska man svara på det? Det är ungefär som att fråga vilken film eller musikgrupp som är bäst. Jag tycker att alla ställen har sin charm när vi undersöker. Om man tittar tillbaka då jag startade Paranova så hade jag inte samma utrustning som jag har idag. Jag undersökte på ett helt annat sätt men fick ändå fram bra resultat. Om man kollar på undersökningar från säsong 1 så skiljer det sig väldigt mycket från säsong 3 där vi är nu. Jag brukar då och då se på tidigare undersökningar och ser även hur mycket bättre jag blivit på att redigera våra videos. Detta fick jag lära mig från grunden då jag aldrig sysslat med redigering tidigare. Jag tänker berätta hela historien om hur Paranova skapades, samt mina första stapplande steg in i det paranormala i ett annat inlägg framöver. Kanske kan det väcka intresse hos någon som eventuellt vill börja undersöka i framtiden. Snälla, kalla er bara inte spökjägare 😉

Om vi hoppar tillbaka till frågan då. Jag kan inte peka ut något enskilt ställe men Stefans hus i Vendel, Bogesunds Slott, Skärbergs Lanthandel och  Österbybruks Herrgård är väl några ställen som jag uppskattar väldigt mycket. Det är väl pga att vi dokumenterat så många fenomen på dessa ställen. Ramhälls gruvor och Vasaborgen är även det två ställen som är ruskigt intressanta.

En kommentar

Kommentarer är stängda.