Vårt upplägg

Jag tänkte berätta lite om Paranovas upplägg med loggor, bilder samt musik. Några har frågat om hunden i vår logga och vem det är. Hunden i loggan heter Nova och dog tyvärr för några år sen på min mammas golv. Hon blev nästan 15 år gammal men tillslut så orkade inte hennes kropp mer. Det var en otroligt jobbig tid, och detta var innan jag skapade Paranova, och började undersöka det paranormala. När väl  så skedde så bestämde jag mig för att hylla Nova, genom att leka med hennes namn samt ordet paranormal. Då blev det naturliga Paranova. Detta har nuförtiden blivit ParanovaUA där UA står för Uppsala. Det finns en musikgrupp som heter Paranova, och för att slippa eventuella problem eller missförstånd så blev det med UA i slutet. Alla bilder och loggor är antingen skapade för oss, eller så har vi tagit bilderna själva. Detta för att slippa framtida problem med eventuell copyright. Vi har en hel del loggor och banners som vi inte använder, men som vi har som reserv. När det gäller musik så är det exakt på samma sätt. Jag har ett jättebra samarbete med Sascha Theel som har skapat mer eller mindre all vår musik.

Han kan få fram den där mystikkänslan som jag vill ha i våra intron, men även när det handlar om bakgrundsljud. Han har faktiskt gjort ytterligare en låt till oss som vi inte använt oss av ännu. Den kan du lyssna på här. Jag tycker att det är viktigt att ha kontroll på allt man visar upp, för att eventuellt slippa en massa problem i framtiden. Det känns så mycket bättre att ha specialskriven musik samt loggor som är skapat för det vi håller på med. För mig så känns det mer trovärdigt. Vi vill ha något som bara är för oss. Jag ska försöka få till en intervju med Sascha framöver där han får presentera sig själv. Han följer oss med stort intresse!

2 kommentarer

 1. Nova är i hundhimlen, en riktig klok kompis. Ingen hund kan ta hennes plats.
  Nu har ju Saga tillkommit i familjen, är ju världens klokaste hund nu i livet,
  men en buse, drar sig inte för något! Pass opp! en sockertopp med sting.
  Det är smart att göra eget arbete, som inga andra kan kopiera, ha en egen väg
  att gå, vara den man är och inte den man vill vara. Kör ert eget race!
  Sascha verkar vara en cool kille, gör bra musik till er!
  Det är drivet som driver er framåt ett mål.
  Go on for it.
  God bless you all!

 2. Saga är ju den senaste hunden, man bör passa sig för det är en högkänslig hund, som känner direkt vilka folk är, snabbaste hunden i stan. Gillar hon inte folk visar hon det direkt, folk backar garanterat!

Kommentarer är stängda.