När ska man undersöka?

När är bästa tiden för att undersöka paranormala fenomen? Ja, både jag och Tobias har fått denna fråga åtskilliga gånger. Den uppfattning jag fått och även bildat mig av andra som undersöker paranormala fenomen, är att dessa fenomen finns dygnet runt. Jag har inte hittat några direkta bevis på att vid midnatt så är det som mest aktivt. Spöktimmen ska alltså vara mellan 00.00-01.00. Vi i Paranova har fångat paranormala fenomen oavsett tidpunkt på dygnet. Varför envisas man då med att säga att vid midnatt så hugger det bäst? Jag tror det handlar om gamla historier som man har berättat förr i tiden. Midnatt är något speciellt då vi går från en dag till en annan, dvs från natt till dag. Jag har som sagt inga konkreta bevis för att så är fallet, men om någon sitter på mer information om detta, så får ni gärna dela med er av det. Det skulle vara intressant att höra historien bakom spöktimmen.

Vi i Paranova är övertygade om att du kan fånga paranormala fenomen oavsett tidpunkt på dygnet. Varför man undersöker på natten har en ganska logisk förklaring. På natten så är det i normala fall mer tyst än mitt på dagen. Undersöker du på dagen så kommer du ha ljud från människor som samtalar, bilar samt annat dagligt ljud. Att då försöka urskilja vad som är naturligt och vad som eventuellt är paranormalt kommer bli oerhört svårt. På natten så kan man på ett lättare sätt utesluta naturliga ljud. Om du vill leta paranormala fenomen med din SB11 så spelar det ingen roll egentligen. Dem eventuella röster du fångar med din spiritbox, kommer att höras bättre än eventuella ljud från människor. Däremot så rekommenderar jag dig att försöka hålla dig borta från människor som samtalar, då dessa då och då  kan bli högljudda. Jag har tidigare via vår youtube-kanal visat er då jag kört min SB11 mitt på dagen. Här kan ni se mig informera om spiritboxen samt att jag gör en liten undersökning på Uppsala bragrvningsplats.

Paranova – How to use Spiritbox SB11

2 kommentarer

  1. Troligen på natten, efter kl 24.00 kanske fram till 03 tiden
    Fenomenen verkar vara på alerten mera i mörker och på natten

Kommentarer är stängda.