Problem med hemsidan

Vi har haft en del problem med hemsidan då ett tillägg skapat en krasch och en massa oreda. Nu är vi tillbaka och även om det varit lugnt på sidan så planerar vi en del undersökningar inom kort. Vi har en del ställen vi kan undersöka men vi avvaktar tills värmen lagt sig samt att myggen börjat avta. Vi har även några nya platser vi inte undersökt tidigare som vi försöker få tillgång till. Vi hoppas på svar inom kort då vi är sugna på att dokumentera paranormala fenomen igen. 

När börjar nästa säsong då? Ja, jag kommer att börja redigera första episoden inom kort och det blir från Soldattorpet i Sävja som vi undersökt tidigare. Varför detta ställe igen då? Jo, detta ställe är en plats där vi får en massa av intressanta svar samt att vi aldrig undersökt övervåningen tidigare. Det har vi gjort nu och vi har dokumenterat en massa intressanta saker som vi inte trodde var möjligt. Detta soldattorp levererar sannerligen. Vi hoppas kunna släppa del 1 i slutet av september och del 2 i oktober. Därefter så kommer vi släppa del 1 och 2 från Salsta slott. 

Det finns massor av intressanta saker som händer i bakgrunden så håll ut! Vi har inte ledsnat eller lagt av utan vilat upp oss under pandemin. Säsong 6 är något att se fram emot. Vi kommer även att börja lägga upp våra episoder på andra ställen än Youtube. Detta är pga av att vi inte vill vara enbart bundna till en mediaplattform. Vi kommer börja lägga upp alla våra episoder på t.ex Rumble Paranova UA  om något händer på Youtube så vill vi att ni tittare ska kunna se episoderna ändå. Signa gärna upp där och prenumerera på vår kanal. Det är helt gratis som vanligt. Vi kommer släppa första episoden på Rumble innan vi släpper den på Youtube.

Ta hand om er i värmen! 

2 kommentarer

 1. Ok det blir ju intressant att se och höra vad som kommer fram
  Go on for it!

 2. Jag har ju sett allting förut som lagts ut!
  Ni har gjort ett bra jobb, well done och
  intressanta fenomenplatser.
  Kör ert eget race!
  med drive!

Kommentarer är stängda.