Redigeringen av episod 3 påbörjad!

Jordkällaren i närheten av Alborgen.

Då är det dags att börja redigera episod 3 som är från Alborgen och dess närliggande byggnader. En av byggnaderna är jordkällaren där man antagligen förvarat mat tidigare, men vem vet kanske har man även stängt in barn och människor där? Den andra byggnaden är ladan som står precis bredvid huvudbyggnaden och även här vet vi ytterst lite angående vad som eventuellt kan ha hänt där.

Ladan utanför Alborgen.

Dessa byggnader tillhör Alborgen och då vi ej hann med dem tidigare pga en massa paranormal aktivitet i själva borgen, så ville vi undersöka dem vid ett senare tillfälle får att se om det fanns lika stor paranormal aktivitet där som i huvudbyggnaden.

 

Frågan vi ställde oss var om det fanns platsbundna energier på platserna eller om eventuella energier kom till oss då vi började kommunicera. Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte att det skulle hugga lika mycket som i huvudbyggnaden men så fel jag hade :-).

Sitter Julia här på nätterna?

Denna episod kommer i slutet av mars och ska bli helt klar nu till helgen med lite tur. Därefter så väntar episod 4 som är från Clarion Winn i Gävle.

3 kommentarer

Kommentarer är stängda.